| Selam ışığa uyananlar | |
|
+5Mehmet Milen sirius Twist Nymph Mexelina 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mexelina Elmas Üye
| Konu: Selam ışığa uyananlar Perş. Şub. 07 2008, 04:45 | |
| Sevgi, sevgi ve sevgi...! Titreşimi hissediyormusunuz...Yüzümde tebessüm, yüreğimde coşku ile geldim ve okuyacağım, bileceğim ve erişeceğim. Beni sevgi ile selamlarmısınız. | |
|
| |
Twist Nymph
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Perş. Şub. 07 2008, 19:38 | |
| Kucak dolusu ve kalpler dolusu sevgiler. Hoşgeldiniz. | |
|
| |
sirius Moderator
| |
| |
Mexelina Elmas Üye
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Perş. Şub. 07 2008, 21:16 | |
| Bu sıcak karşılama için teşekkürler arkadaşlar...Umarım forumumuz geniş katılımlar ve düzeyli paylaşımlarla artarak farkındalık mertebesindeki arkadaşlarımıza destek ve kendini ifade edebilme alanına doğru yol alır. Sevgilerimle. | |
|
| |
Milen
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar C.tesi Şub. 09 2008, 23:54 | |
| Hissettirdiğiniz coşku ve kattığınız ışığınızla hoşgeldiniz sevgili Maxelina ... Aynı titreşimde sevgi,coşku ve ışık dolu paylaşımlar diliyorum. | |
|
| |
Mexelina Elmas Üye
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Paz Şub. 10 2008, 02:28 | |
| Teşekkür ederim sevgili Milen...İki arkadaşım daha iştirak etmek üzereler umarım...Birisi ruhu uyanan, ilhamlı ve aydınlananlardan diğerine ise huzursuzluğu tanımlandı ve uyanışının eşiğinde mahmurluk yaşıyor...Sevgilerimle. | |
|
| |
Mehmet Yönetici
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 41 Yer : Texas, United States Kayıt tarihi : 11/01/07
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Ptsi Şub. 11 2008, 05:21 | |
| Hos geldiniz. Sevgiyle. | |
|
| |
Mexelina Elmas Üye
| |
| |
Mehmet Yönetici
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Salı Şub. 19 2008, 13:55 | |
| Sevgili Mexelina, foruma actigin ilgi cekici konu basliklari icin tesekkurler. | |
|
| |
chaostouch
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Salı Haz. 24 2008, 04:51 | |
| selam esesli kardeş :]
bu gece çok garip bir şekilde sevginin ölümsüz olduğunu anladım algıladım yaşadım.
ve bil bakalım... bir damla sevgi ile bir okyanus dolusu sevgi arasında ne fark vardır?
saygım sevginin aynası olsun... | |
|
| |
Mexelina Elmas Üye
| |
| |
metin özkara
| Konu: sevgiyle açılan yüreklerimizin ışığında aydınlanan bedenimiz Perş. Tem. 03 2008, 22:58 | |
| evrenin yaratımdaki ritmin ,bizdeki yansımaları olak gördüğüm sevgi tomurçuklarının hepimizin içine aşkın bilgisi olarak ekilmesi dileğiyle. | |
|
| |
Mexelina Elmas Üye
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Çarş. Tem. 09 2008, 02:14 | |
| Bu güzel temenniye ancak iştirak edilir. Teşekkürler Metin Özkara. | |
|
| |
N.Güneş
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Cuma Ocak 30 2009, 05:20 | |
| Aman tanrım! hayatımda ilk defa bu kadar sevgi dolu ve bu kadar neşeli insanı bir arada görüyorum o kadar çok özlemişim ki içime bir umut ışığı doğdu adeta!Dostlarım! sizlerle tanışmak bnm için dünyadaki en büyük zevk! | |
|
| |
sirius Moderator
| |
| |
Shizoid
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Ptsi Mayıs 04 2009, 22:19 | |
| Selamlar...Çok gariptir ki sokakta karşılaştığımız yabancı kişilere kolay kolay selam veremeyiz,fakat burda nedense durum farklı...Kimbilir,belki de iletişimin bir parçasıdır bunlar da... | |
|
| |
Mehmet Yönetici
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar Çarş. Mayıs 06 2009, 12:09 | |
| selamlar, hos geldiniz. | |
|
| |
sirius Moderator
| Konu: Geri: Selam ışığa uyananlar C.tesi Haz. 06 2009, 05:37 | |
| - Shizoid demiş ki:
- Selamlar...Çok gariptir ki sokakta karşılaştığımız yabancı kişilere kolay kolay selam veremeyiz,fakat burda nedense durum farklı...Kimbilir,belki de iletişimin bir parçasıdır bunlar da...
selam hoşgeldiniz aslında bu istek sokakta da oluyor. bazen bir insana kanınız kaynıyor yolda görüyorsunuz ve selam vermek, gülümsemek istiyorsunuz yada bir kişiy sıkıntılı görüyorsunzu ve acılarını hissediyorsunuz o zamanda teselli etmek istiyorsunuz. Sokakta ki insanları da incelediğiniz de selamlaşmak konuşmak istiyorsunuz. Bazen birbirinizi anlar gibi bakışıyorsunuz insanlarla. Evet ortak düşüncelerimiz var diyorsunuz birbirinize ama kimse cesaret edemiyor. Tek farkettiğim buna ancak küçükler cesaret edeiliyor. O saf ve korkusuz yürekler el uzatabiliyor, rahatça gülümseyebiliyor, kendi içten gelen duygularını ifade edebiliyorlar. Biz her nedense bu cesaretimizi kaybediyoruz ve aslında bir baskı altında oluyoruz. Nette herşey daha kolay oluyor Görmüyorsunuz, tepkisinin ne olacağını bilmiyorsunuz o yüzden herşey ve iletişim daha kolay oluyor. Ama bir reelde yapılan iletişim kadar etkili olmuyor özünde. | |
|
| |
| Selam ışığa uyananlar | |
|