kelime olarak "indigo" yu yillar oncesinde duydum..dogdugum andan itibaren digerlerinden farkli oldugumu biliyorum..hafizam cok iyidir,kundaktaki halimi bile hatirliyorum..ve hayalurunu degil,soyledigimi hatirladigimi goren ailem hep sasirdi.sonra 4-5 yaslarindan itibaren psisemin farkindayim.3.gozum ben istedigim muddetce acikti..hayatim boyunca hep korundugumu hissettigim..6.hissim ve diger duyularim cok iyi
calisiyor..iq seviyem 136..anne-babasi bosanmis bir ailede buyudugum icin ve annem saglik hizmetinde calistigindan yillarca psikolog,pedagog dolastik..netice de problem yoktu ama annem hassasti..indigolar aile ici problemlerini halletmek icin varlar..cekirdekten cozume ulasmak icin..bende bunu yapiyorum.ailemdeki bakis acisi ve optimistlik seviyesi gittikce artti.kendimi bildim bileli sucluluk duygusu hissetmedim,kendi bildiklerimden sasmadim,hickimseden izin almadim..reiki 1'e inisiye oldum ama masterim enerjimin reiki 2 ye yakın oldugunu ve digerlerinde titresimsel olarak guclu oldugmu soyluyor..kaldi ki ben bunlari biliyorum.
anlayacaginiz hep farkli ve hep sectigim insanlarin arasinda oldum..yalniz kalmaktan korkmadim,telepati,durugoru,..vs ozelliklerim hep vardi..gittikce gcleniyorum..simdilik bu kadar..kendimi biraz da olsa anlattigimi dusunuyorum..hoscakalın