dddddd
| Konu: herkese selamlarr Ptsi Tem. 30 2007, 22:22 | |
| 2001 sonbaharında bir gezide, Reiki uzmanı bir bayanla tanışmamla başladı her şey. "Üzerine bir şeyler al çok esiyor hava" dendiğinde yorum yapmayıp sessiz kalıyordum her zamanki gibi. O üşümez, gerek yok diye konuya girdi Ülker Hanım. Sonra yıllardır içten içe bildiğim, kimseyle paylaşmadığım düşüncelerimi, ruh halimi ve nedenlerini açıkladı sağolsun İndigo olduğumu ve her şeyin bir nedeni olduğunda farkettiğimde, bu sefer misyonumu aramaya koyuldum. Sonra farkettim ki, içinde bulunduğum sistemde her hangi bir sorun varsa, farkında olmadan sorunu görünür kılıyordum. Nasıl yönlendiriyorum bilmiyorum ama içinde bulunduğum ortamdaki yıllardır gizli kalmış sorun aniden patlak veriyordu. Etkileşim içinde olduğum çevrede istifalar, ayrılıklar, iflaslar; yeni başlangıç için gereken tüm yıkımlar gözümün önünde ve benim yönlendirmelerim ile gerçekleşiyordu. Halen de öyle:) Mesleğim, çevrem, yaşantım hep aynı döngü içerisinde şekilleniyor. Siteye kaydolmamın nedeni, şu son zamanlarda içimi yiyip bitiren ama ne olduğunu anlamadığım görevimi keşfetmek. Bi şekilde, belki de sizin yardımlarınızla ortaya çıkıcak biliyorum Hoşbuldum | |
|
paris Gümüş Üye
| |